Mazā biznesa pēcpusdiena
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2014. gada 5. novembrī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā, Svētes ielā 33 notika seminārs „Mazā biznesa pēcpusdiena” Jelgavā.

Pasākumu atklāja MVU Foruma valdes priekšsēdētāja Elīna Egle, bet par pašvaldības ieguldījumu uzņēmējdarbības attīstībā runāja Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Aigars Rublis. LURSOFT pārstāve Linda Kalniņa informēja par uzņēmējdarbības aktivitāti un rādītājiem Jelgavas pilsētā, Jelgavas un Ozolnieku novados un kopumā Zemgales reģionā. Ar pētījuma rezultātiem, kas atspoguļo uzņēmējdarbības uzsākšanas procesus Latvijā un dažādām atbalsta programmām uzņēmējiem iepazīstināja SEB bankas Jelgavas filiāles vadītāja Vita Gaurača. Atraktīva un interesanta bija pārdošanas guru, Scoro.lv pārstāvja Viganta Lesauska uzstāšanās par būtiskākajiem aspektiem, kas jāņem vērā produktu un pakalpojumu pārdošanas procesā.

Kristaps Banga rosināja visus uzņēmējus iesaistīties Mazā biznesa dienā 15.novembrī un pastāstīja par praktiskiem rīkiem un atbalsta instrumentiem mazajam biznesam, kas var noderēt ikvienam uzņēmējam. Ar savu produktu - Latvijā ražotu 3D printeri iepazīstināja un pastāstīja kā tas darbojas un ko spēj uzņēmuma Mass Portal pārstāvis. Savukārt VARAM pārstāve Diāna Tiltiņa akcentēja daudzos ceļus, ko uzņēmējiem paver e-iespējas.

MVU Foruma izpilddirektors Eduards Filippovs un MVU Foruma valdes priekšsēdētāja Elīna Egle, vadot pasākumu, rosināja uzņēmējus iesaistīties aktivitātēs, izteikt savu viedokli, ierosinājumus, uzsverot dudzpusīgās iespējas. Pasākuma dalībniekiem bija iespēja nogaršot Venden jauno produktu - dažāda veida kafijas, vai atveldzēties ar Venden ūdeni.

Galerija

Mazā biznesa pēcpusdiena
Atgriezties