"Bioloģiskās sarunas" - lekcija-diskusija par bioloģisko pārtiku
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs

2016. gada 19. jūlijā pl. 15.00 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijas īstenotās kampaņas “BioLoģiski!” ietvaros notiks bezmaksas lekcija-diskusija par bioloģisko pārtiku "Bioloģiskās sarunas".

Vai bioloģiskā pārtika ir labāka? Kā tā tiek audzēta, ražota un kā veidojas tās īpašības? Vai, ēdot nebioloģisko pārtiku, mēs nodarām kaitējumu sev un saviem bērniem? Kāpēc tas, ko izaudzējusi vecmāmiņa laukos, nav bioloģiska pārtika? Kāpēc tā ir tik dārga?

Šie ir daži no jautājumiem, kas cilvēkiem saistās ar bioloģisko pārtiku, un “Bioloģiskajās sarunās” eksperti izgaismos nezināmo, apstiprinās vai sagraus mītus – lai rastos skaidra izpratne par to, kas ir un kas nav bioloģiskā pārtika.

Par bioloģiskās pārtikas pamatiem – bioloģisko lauksaimniecību, tās darbības principiem, sertifikāciju un marķējumu stāstīs bioloģiskās z/s “Geidas” saimniece Gundega Jēkabsone, savukārt pieredzē dalīsies kampaņas “BioLoģiski!” koordinatore Liene Brizga – Kalniņa.

Interesenti aicināti pieteikties līdz 14. jūlijam pa tālruni – 28342419
vai e-pastu liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv.

Pasākums ir finansēts ar ES un LR Zemkopības ministrijas atbalstu.

Atgriezties