Uzvedības traucējumi – dusmas un agresīva uzvedība
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2017. gada 7. un 8. jūnijā pl. 10.00-15.00 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā kursus „Uzvedības traucējumi – dusmas un agresīva uzvedība” pedagogiem vadīs Sidnejas Notre Dame Universitātes lektore, skolotāja ar nozīmīgu personiskā darba pieredzi skolā, M.Ed, M.Ed. Admin., B.A.,Dip.Ed., Grad.Dip.Spec.Ed., Grad.Dip.Prof. in Exp.Arts Ilona Bruveris.

Pedagogi iepazīsies ar paņēmieniem, kā var novērst nevēlamas dusmu izpausmes, uzzinās par intervencēm, kas palīdz skolēniem savaldīt dusmas, kā darboties ar skolēniem, kuriem ir problēmas savaldīt dusmas, kā arī apgūs un izmēģinās jaunas klases vadības stratēģijas.

Ilonai Bruveris ir ļoti plaša pieredze programmu, kas saistītas ar bērnu uzvedības traucējumu novēršanu, koordinēšanā un stratēģisku padomu sniegšanā Austrālijas skolotājiem, lai atbalstītu skolēnu ar uzvedības problēmām izglītību. Kā Uzvedības un apmeklētības programmas direktorei (Building Appropriate Classroom Management Ecosystems - BACME) viņai ir pieredze problemātisku situāciju novērtēšanā, nepieciešamo pakalpojumu identificēšanā un atbalsta sniegšanā skolēniem ar uzvedības traucējumiem un problemātisku uzvedību.

Kursus apmeklēt aicināti vispārējās, profesionālās, speciālās izglītības pedagogi un citi interesenti, kuru daru darbs saistīts ar izglītojamajiem, kuri izraisa problēmas klasē/grupā.

Dalības maksa: 20.00 EUR

Dalībnieki pēc kursiem saņems ZRKAC apliecību saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 662.

Lūdzam kursu dalībniekus pieteikties līdz 2017. gada 5. jūnijam, rakstot uz e-pastu: dace.petersone-gutmane@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012153.

Atgriezties