Konsultācijas par IT jautājumiem mazajiem uzņēmējiem
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) mazajiem uzņēmējiem piedāvā jaunu pakalpojumu – iespēju saņemt konsultācijas par IT jautājumiem. Konsultācijas notiek reizi nedēļā – pirmdienās no pulksten 15 līdz 19, iepriekš piesakoties pa tālruni 63012149 vai e-pastu agris.kalnins@zrkac.jelgava.lv.

Konsultācijas tiek piedāvātas par šādām tēmām:

  • Mājaslapas un bloga izstrādes tehnoloģijas un procesi;
  • Datorprogrammatūras izvēle;
  • Mobilo ierīču izmantošanas iespējas;
  • Dažādās aplikācijas;
  • Mārketinga rīku izmantošanu, veidojot video, reklāmas, infogrammas.

Šāda praktisku padomu sniegšana mājražotājiem, amatniekiem un mazajiem uzņēmējiem palīdzēs uzlabot savu vizuālo identitāti tīmeklī, nodrošinās kvalitatīvāku esošo resursu efektivitāti, kā arī ļaus paplašināt esošos komunikācijas tīklus, tādējādi paaugstinot konkurētspēju.

Tāpat uzņēmējiem ir iespēja bez maksas reģistrēties Zemgales uzņēmumu katalogā, kas pieejams ZRKAC mājaslapā www.zrkac.lv. “Interese par šo katalogu ir uzņēmējiem un klientiem ne vien no Latvijas, bet arī ārvalstīm. Šī iemesla dēļ vēlamies, lai katalogs kļūtu arvien pilnīgāks un tajā iesaistītos pēc iespējas vairāk uzņēmumu,” tā ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja L. Miķelsone. Lai informācija par uzņēmumu tiktu iekļauta katalogā, to var sūtīt pa e-pastu liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv vai e-pastu agris.kalnins@zrkac.jelgava.lv. Tā kā katalogam ir noteikts formāts, kurā jāiekļaujas, konsultāciju laikā tiks runāts arī par šīm niansēm.

Atgriezties