Praktiskie semināri sadarbībā ar VID gan fiziskām personām, gan saimnieciskās darbības veicējiem
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

2018. gada 8. maijā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) sadarbībā ar VID Nodokļu pārvaldes Fizisko personu nodokļu daļas Zemgales otro apkalpošanas nodaļu,  organizēja divus praktiskus seminārus – “Saimnieciskās darbības veicējiem – pārskatu sagatavošana un iesniegšana EDS” un “Fizisko personu gada ienākumu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS”.

Atsaucoties uz lielo pieprasījumu pēc šāda tipa praktiskajiem semināriem, VID Nodokļu pārvaldes Jelgavas Klientu apkalpošanas centra galvenā nodokļu inspektore Diāna Cīrule atkārtoti vadīja nodarbības divās grupās. Nodarbību laikā saimnieciskās darbības veicēji un fiziskas personas varēja saņemt konsultāciju, palīdzību un atbalstu pārskatu sagatavošanā vai gada ienākumu deklarācijas sagatavošanā, kā arī to iesniegšanā elektroniskajā deklarēšanas sistēmā jeb EDS.

Informācija par turpmākajiem semināriem, kurus ZRKAC organizē sadarbībā ar VID Nodokļu pārvaldes Fizisko personu nodokļu daļas Zemgales otro apkalpošanas nodaļu, būs pieejama mājas lapā www.zrkac.lv, kā arī informāciju par pasākumiem ir iespēja saņemt e-pastā, ja to norādīsiet nākošā semināra reģistrācijā, vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv.

Atgriezties