Seminārs "Darbs ar jaunatni: iespējas, prioritātes un izaicinājumi"
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Šā gada 22. augustā LIKTA sadarbībā ar Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru organizē projekta “Youth Work HD” noslēguma semināru „Darbs ar jaunatni: iespējas, prioritātes un izaicinājumi”. Seminārā aicinām piedalīties speciālistus, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem: jaunatnes darbiniekus, pašvaldību izglītības pārvalžu speciālistus, izglītības nozares profesionāļus, NVO līderus, karjeras konsultantus, bibliotekārus u. c. interesentus.

Semināra mērķis ir iepazīstināt ar projekta “Youth Work HD” izstrādāto mācību programmu, metodoloģiju un tiešsaistes apmācību jaunatnes darbiniekiem. Projekta izstrādes grupa dalīsies pieredzē un pastāstīs par ieguvumiem šādas programmas izmantošanā jaunatnes darbinieku profesionālās pilnveides nodrošināšanai valsts un pašvaldības iestādēs, nevalstiskajās organizācijās un bibliotēkās.

Projekts “YouthWork HD” (Nr. 2016-2-HR01-KA205-022308 ) tiek īstenots Eiropas Komisijas “Erasmus+” programmas ietvaros. Projekta mērķis ir izstrādāt un ieviest mācību programmas un rīkus jaunatnes darbinieku kompetences pilnveidošanai darbā ar jaunatni, sadarbībai ar partneriem un sabiedrību.

Pieteikšanās līdz 20 augustam. Reģistrācija semināram pieejama šeit.

Seminārs notiks Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā Jelgavā, Svētes iela 33, 2018. gada 22. augustā pl. 9.30-14.00

 

Atgriezties