Aicinām apmeklēt konsultācijas par e-pakalpojumu lietošanu
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) no 2018. gada 17. līdz 21. septembrim organizē akciju “Dienas bez rindām”, kas notiek projekta “Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” ietvaros. Šajā akcijā ir iesaistījies arī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, tāpēc aicinām iedzīvotājus uz individuālām konsultācijām par e-pakalpojumu lietošanu.

“Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” programmas mērķis ir palielināt sabiedrības interesi un attīstīt prasmes valsts un pašvaldību e-risinājumu izmantošanā, kas ietver zināšanas par elektroniskiem pakalpojumiem, IKT platformām, e-rīkiem un drošības jautājumiem.

Kādreiz cilvēki bija pārliecināti, ka klātienē visu var paveikt labāk, taču, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, valsts šodien piedāvā vairāk iespēju nekā jebkad iepriekš! Dzīves situācijas ir saistītu valsts pakalpojumu kopums, ko sabiedrība var saņemt klātienē vai lielu daļu elektroniski – vienuviet Latvija.lv. Tāpēc sev nozīmīgas dzīves situācijas saziņā ar valsti var risināt e-vidē, bet ietaupīto laiku veltīt sev un saviem tuvajiem!

Kā dzīves situācijas iespējams atrisināt e-vidē, ieekonomējot laiku un līdzekļus, var uzzināt, piesakoties individuālai konsultācijai, rakstot uz e-pastu biblio@zrkac.jelgava.lv vai zvanot 63012161.

Atgriezties