Gudrie vecāki mācīsies par komunikāciju ar divgadniekiem

2019. gada 19. februārī pl. 17:30 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notiks bezmaksas semināru cikla “Gudro vecāku skola” seminārs “Mazais tirāns – ko darīt? Robežu noteikšana – drošība, harmonija.”

Lektore: Gunita Kleinberga, Mag. Psych., Marte Meo terapeite, kognitīvi biheiviorālā terapeite.

Tēmas:

  • Divgadīga bērna attīstība un pārmaiņas;
  • Bērna vajadzības divos gados;
  • Kā pareizi vadīt bērnu;
  • Robežas un to nepieciešamība, ietekme uz bērna attīstību;
  • Vecāku uzvedība un reakcija uz bērna dusmām, neapmierinātības paušanu;
  • Labu attiecību veidošana – ko tas nozīmē situācijā, kad mājās ir divgadnieks.

Semināru ciklu “Gudro vecāku skola” piedāvājam vecākiem, audžuvecākiem, auklēm un visiem, kuri audzina bērnus vecumā no 0 līdz 7 gadiem. Semināru ciklā vecākiem ir iespēja tikties ar pieredzes bagātiem bērnu psihologiem, ārstiem un bērnu attīstības speciālistiem, lai rastu atbildes un praktiskus risinājumus ļoti konkrētos bērna audzināšanas un attīstības jautājumos. Nodarbības plānotas 2 reizes mēnesī līdz 2019. gada 9. aprīlim. Vecāki var apmeklēt visus seminārus vai izvēlēties sev interesējošas tēmas.

Semināru cikls notiek projekta „Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, I kārta” (Nr. 9.2.4.2/16/I/085) ietvaros.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālr.: 63012159, 63082101, 29222737 vai e-pastā: astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv. Vietu skaits ir ierobežots.

Interesentiem, kuri nevarēs apmeklēt pasākumu, būs iespēja to noskatīties tiešsaistē vai arī videoierakstā, kas tiks ievietots ZRKAC mājas lapas Videogalerijā tuvākajā laikā pēc pasākuma norises.

Atgriezties