Biznesa pavasaris

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā 2. aprīlī no pl. 09:00 norisināsies “Biznesa pavasaris”, kura pirmajā daļā notiks “Ātrie ideju randiņi” – desmit minūšu garas tikšanās – ekspress konsultācijas par to, kā attīstīt savu biznesa ideju. Katrs dalībnieks saņems komplektu – palīgu ideju attīstības procesā.

Otrajā pasākuma daļā viesosies AS “SEB banka” makroekonomikas eksperts Dainis Gašpuitis par tēmu “Ekonomikas perspektīvas un nozīmīgākie izaicinājumi”. Savukārt trešajā daļā būs iespēja piedalīties arī praktiski, aizpildot Gada ienākumu deklarāciju EDS, iepazīstot dizaina tiešsaistes rīku canva.com, kā arī, iepriekš piesakoties, apmeklēt individuālās konsultācijas par uzņēmējdarbības formas izvēli un grāmatvedības jautājumiem – gan vienkāršās, gan divkāršās, digitālā mārketinga izmantošanu uzņēmējdarbības attīstībā, kā arī atbalsta finansējumu biznesa uzsākšanai.

Pieteikšanās: ej.uz/biznesapavasaris. Informācija pa tālr.: 63012155, 63082169 vai e-pastā: liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv.

Atgriezties