1. – 6. klašu pedagogu apmācības par atkarību izraisošām vielām un procesiem

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā 3. maijā pl. 10.00 līdz 16.45. notiks 1. – 6. klašu pedagogu apmācības par tēmu “Atkarību izraisošas vielas un procesi”.

Apmācību mērķis ir pilnveidot pedagogu kompetenci veselības izglītības jautājumos, kā arī sniegt ierosmes praktisko aktivitāšu īstenošanai klasēs. Apmācību ilgums - 8 akadēmiskās stundas, vienas dienas ietvaros.

Programmas saturā tiks ietverta gan teorētiskā, gan praktiskā daļa. Pirms ierašanās uz apmācībām lūgums iepazīties ar informatīvo materiālu:

Lūdzam reģistrēties zemāk redzamajā saitē (lūdzu, atzīmējiet atbilstošo tēmu un pilsētu):

https://goo.gl/forms/82EKjD3ylsrgaNrv2

Reģistrējoties, lūdzu, precīzi norādiet pieprasīto informāciju – tā nepieciešama korektai apmācību organizēšanai un pilnvērtīgai dokumentu sagatavošanai.

Apmācību noslēgumā tiks izsniegta apliecība par pedagogu profesionālās kompetences pilnveides "A programmas" apguvi atbilstoši MK 2018.gada 11. septembra noteikumiem Nr. 569.

Apmācības notiek projekta “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.1. pasākuma “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” (Identifikācijas Nr.9.2.4.1/16/I/001) ietvaros.

Plašāka informācija: sandra@divigani.lv

Atgriezties