NVA direktore Inese Kalvāne viesojas Jelgavā
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2012. gada 4. Oktobrī vizītē Jelgavā ieradās Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktore Inese Kalvāne, lai iepazītos ar nodarbinātības situāciju mūsu pilsētā. Vizītes laikā direktore apmeklēja Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centru (ZRKAC), kur tikās ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku Vili Ļevčenoku, ZRKAC vadību, uzņēmējiem un arodbiedrību pārstāvjiem.

V. Ļevčenoks iepazīstināja pilsētas viešņu ar Jelgavas pilsētattīstības aktualitātēm. ZRKAC direktore Sarmīte Vīksna izklāstīja centra mērķus, uzdevumus un galvenos darbības virzienus, bet par ZRKAC pieredzi bezdarbnieku apmācībā pastāstīja centra Tālākizglītības nodaļas vadītāja Astra Vanaga.

I.Kalvāne tikšanās laikā uzvēra NVA un darba devēju sadarbības nozīmi, lai spētu apmierināt darba devēju pieprasījumu pēc piemērota darbaspēka. Direktore uzslavēja izglītības politiku Jelgavā un atzinīgi novērtēja ZRKAC izglītības programmu piedāvājumu un ieguldījumu kvalificēta darbaspēka veidošanā.

Pēc tikšanās I.Kalvāne iepazinās ar ZRKAC Metālapstrādes mācību parku, kurā regulāri norit bezdarbnieku apmācības metālapstrādē.

Galerija

NVA direktores Ineses Kalvānes viesošanās
Atgriezties