SākumsKursu katalogsUzņēmējdarbības kompetence › Pārtikas uzņēmumam

Jaunais kursu katalogs pieejams testa režīmā.

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā
        

Mērķa auditorija

Ikviens interesents, kurš ir iesaistīts pārtikas apritē


Mācību rezultāts

Gūta informācija un zināšanas par minimālajām higiēnas prasībām, saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 545, Rīgā 2015. gada 29. septembrī (prot. Nr. 51 33. §) Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā.

Kursu noslēgumā tiek izsniegta ZRKAC Apliecība.


Mācību procesa organizācija un metodes

Mācību ilgums - 5 mācību stundas, kas tiek organizētas vienā dienā. Vienas mācību stundas ilgums - 45 minūtes. Nodarbībās tiek izmantotas lekcijas, praktiski uzdevumi, pieredzes, piemēru un dokumentu analīze, situāciju analīze, diskusijas.

Izglītojamie saņem mācībām nepieciešamos izdales materiālus.


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 11.00


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012155,
e-pasts: liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Kursu grafiks
Kursa nosaukums Nodarbību sākums un laiks

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

13. decembrī
pl.10:00-14:10
Pieteikties
Atgriezties