Par izmaiņām internetbankas izmantošanā no 1. aprīļa
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

E-prasmju nedēļas ietvaros, pateicoties klientu interesei un ieteikumiem, ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļa sadarbībā ar Swedbank 30. martā organizēja pasākumu “Digitālās tendences ātrākiem un ērtākiem maksājumiem internetbankā.”

Uz tikšanos tika aicināti visi, kuri vēlas uzzināt vairāk par ātrām un ērtām maksājumu iespējām, iepazīties ar aktuālajām digitālajām tendencēm un attīstīt internetbankas lietošanas prasmes.

Pasākuma gaitā apmeklētājiem bija iespēja tikties ar Swedbank Jelgavas filiāles Klientu apkalpošanas vadītāju Kristīni Bulkovsku, kura kopā ar kolēģi informēja par dažādiem finanšu nozares jaunumiem, kas var atvieglot ikviena internetbankas lietotāja ikdienu un maksājumu veikšanu. Dalībniekiem bija daudz jautājumu par aktualitātēm un dažādiem internetbankas lietošanas paradumiem, uz kuriem speciālistes ļoti izsmeļoši atbildēja. Par papildus drošības koda izmantošanas gadījumiem var lasīt pielikumā, bet vairāk par izmaiņām no 1. aprīļa: https://www.manasfinanses.lv/ikdiena/izmantot-kodu-karti-131.

Galerija

E-prasmju nedēļas pasākums "Digitālās tendences ātrākiem un ērtākiem maksājumiem internetbankā"
Atgriezties