Pavadām vasaru gudri!
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

No 4. augusta divu nedēļu garumā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) jau trešo gadu pārtapa par angļu valodas vasarnīcu, kurā bērni vecumā no 9 līdz 12 gadiem aizraujošās un vienlaikus izglītojošās nodarbībās mācījās angļu valodu, apgūstot gan vārdu krājumu, gan gramatiku. Šoreiz angļu valodas vasarnieku bija tik daudz, ka, atbilstoši bēnu vecumam, mācības notika divās grupās.

Katra vasarnīcas diena bija veltīta noteiktai tēmai, piemēram, veselīgam uzturam, mūzikai u.tml., un dalībnieki, atbilsotši tēmai, veica dažādus praktiskus uzdevumus, sazinoties tikai angļu valodā. Atraktīvā veidā bērni prezentēja savus veidotos projektus, spēlēja spēles un devās ekskursijā uz Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, kurā šoreiz angļu valodā iepazinās ar Jelgavas vēsturiskajiem notikumiem.

Noslēgumā vasarnīcas dalībnieki savus vecākus un jauniegūtos nometnes draugus iepriecināja ar pašu gatavotu uzvedumu, pārsteidzot klātesošos ar priekšnesumu, kurā izpaudās gan apgūtais angļu valodas vārdu krājums, izruna, gan aktiera talants un spēja iegumēt sarežģītu teksta materiālu. Prieks un gandarījuma sajūta par kopīgi padarīto darbu ir gan pedagogiem, gan pašiem bērniem, gan organizatoriem.

Uz tikšanos jau nākamajā angļu valodas vasarnīcā!

Galerija

Angļu valodas vasarnīca
Atgriezties