Neformālās izglītības programmas "INOVATĪVA UN RADOŠA DOMĀŠANA UZŅĒMĒJDARBĪBĀ" aprobācija
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Starptautiskā projekta INNOSTARTUP” (ID. NPAD-2014/10053) ietvaros, trīs valstu izglītības iestāžu sadarbības rezultātā tika izstrādāta neformālās izglītības programma “INOVATĪVA UN RADOŠA DOMĀŠANA UZŅĒMĒJDARBĪBĀ”, kuras mērķis ir potenciālajiem uzņēmējiem sniegt zināšanas par inovāciju un inovatīvu uzņēmējdarbību, pilnveidot radošās domāšanas prasmes, praktiski izmēģinot dažādas radošās domāšanas metodes, lai apmācību noslēguma posmā tiktu radītas inovatīvas idejas biznesa vai produkta attīstīšanai.

Apmācība norisināsies divos posmos – pirmajā posmā dalībnieki apgūst 48 stundu programmu, otrajā posmā – dalībnieki saņems pieredzējušu uzņēmēju un uzņēmējdarbības speciālistu atbalstu – mentoru konsultācijas, lai veiksmīgi ieviestu dzīvē kursos apgūtās zināšanas un īstenotu savas idejas.

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) mācības tika uzsāktas septembrī un pirmais posms jau tuvojas noslēgumam.

Kursu dalībnieku atsauksmes liecina, ka kursi ir iedvesmojoši, pasniedzēji (ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone un ideju un inovāciju menedžere, pētniece Elīna Miķelsone) strādā profesionāli, izmantojot ļoti daudzveidīgas metodes un radot vidi, kas iedvesmo jaunām idejām un inovāciju radīšanai:

  • Lieliska grupa! Dabiska un reāla, nesamākslota vide. Patīk, ka darbojamies praktiski un teoriju apgūstam caur praksi un interesantām metodēm.
  • Ļoti patīk dažādās metodes, interesantā un daudzveidīgā noskaņošanās darbam nodarbību sākumā.
  • Ļoti pozitīva pieredze, superīga sajūta un iedvesma pašattīstībai. Ļoti patīk vingrinājumi prātam.
  • Rodas iedvesma radīt idejas, paplašinās domāšana.
  • Atraktīvi! Dinamiski! Apbrīnojams pozitīvisma, enerģijas un radošuma lādiņš visai nedēļai.
  • Interese domāt, uzdrīkstēties, būt pārliecinātākai. Gandrīz pienākums radīt kaut ko vērtīgu.
  • Ļoti patīk. Labi noorganizēts. Radījāt iedvesmu.

 

Projekts "INNOSTARTUP", Vienošanās NPAD-2014/10053
Projekta koordinatore: Skaidrīte Bukbārde,
ZRKAC direktores vietniece

Galerija

Neformālās izglītības programmas "INOVATĪVA UN RADOŠA DOMĀŠANA UZŅĒMĒJDARBĪBĀ" aprobācija
Atgriezties