Jelgavniece uzvar starptautiskā ANO Pasaules ūdens dienai veltītā konkursā

Septiņgadīgā Grieta Kasparinska, kura mācās FasTracKids pilotprojektā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā, 22. martā – ANO Pasaules ūdens dienā – piedalījās FasTracKids International organizētajā videoprezentāciju konkursā par tēmu „Ūdens un darbs” un ieguva pirmo vietu vecuma grupā „6+”.

Grieta FasTrack Fundamentals programmā Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā mācās kopš šī gada februāra. Programma FasTrack Fundamentals ietver 12 tematiskus moduļus, piemēram, dabaszinības, astronomiju, bioloģiju, saziņu. Šeit bērni iegūst 21. gadsimta nozīmīgākās kompetences – attīsta radošumu, kritisko domāšanu, komunikācijas, sadarbības spējas un līderību. FasTracKids Latvia piedāvā pirmsskolas izglītības programmas, kuru mērķis ir atraisīt dabisko vēlmi mācīties ar prieku visa mūža garumā.

FasTracKids International organizētajā konkursā par godu Apvienoto Nāciju Organizācijas izsludinātajai Pasaules ūdens dienai dažādās kategorijās piedalījās 54 bērni no 16 FasTracKids mācību centriem 10 valstīs no Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas.

FasTracKids Latvia vārdā Eduards Filippovs sveic Latvijas pārstāvi jelgavnieci Grietu un viņas ģimeni, pedagogus ar nozīmīgo sasniegumu un uzsver, ka tiek darīts viss, lai sniegtu iespēju Latvijas bērniem atklāt un nostiprināt savus talantus, kā arī gūt starptautisku atzinību, kas motivē turpmākai izaugsmei.

World Water Day 2016 presentation from Jelgava (1) from ZRKAC on Vimeo.

Galerija

Jelgavniece uzvar starptautiskā ANO Pasaules ūdens dienai veltītā konkursā (Foto: Juris Karlinskis)
Atgriezties