Jelgavas skolniecei starptautiski atzīts angļu valodas prasmes sertifikāts
Vieta: Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs, Svētes ielā 33

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs ir akreditēts angļu valodas testēšanas centrs Latvijā. Šeit eksāmenus var kārtot gan pieaugušie, gan arī bērni vecumā no 6 gadiem.

Jelgavas 4. sākumskolas 6. klases skolniece Laura Leoho ar izciliem rezultātiem nokārtoja pārbaudījumu “Pearson Test of English - Young Learners” 3. līmenī “Quickmarch”. Šis pārbaudījums sastāv no rakstiskās un mutvārdu daļas, un tiek novērtētas visas valodas prasmes: lasīšana, klausīšanās, rakstīšana un runāšana, galveno uzmanību pievēršot saziņas prasmju novērtēšanai. Laura pārbaudījumu kārtoja Jelgavā, Svētes ielā 33, bet saņēma Lielbritānijas testēšanas institūcijas sertifikātu, kas apliecina  viņas nopietno attieksmi pret mācībām un valodas zināšanām starptautiskā līmenī.

Sveicam Lauru ar lieliskajiem panākumiem un novēlam arī turpmāk tikpat centīgi un aizrautīgi pilnveidot savas angļu valodas zināšanas! Paldies Lauras ģimenei un Jelgavas 4. sākumskolas pedagogiem, kas iedvesmo un motivē skolēnus augstiem sasniegumiem!

Vairāk informācijas par eksāmeniem pievienotajā dokumentā.

Galerija

Jelgavas skolniecei starptautiski atzīts angļu valodas prasmes sertifikāts
Atgriezties