Zemgales reģiona pedagogu Radošo darbu diena
Vieta: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs, Svētes iela 33

2013. gada 19. aprīlī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) norisinājās Zemgales reģiona pedagogu radošo darbu dienu, kuru organizēja ZRKAC sadarbībā ar  Zemgales reģiona profesionālajām un Jegavas pilsētas vispārizglītojošājām izglītības iestādēm.

Radošo darbu dienā vispārizglītojošo un profesionālo izglītības iestāžu pedagogi prezentēja savus iesniegtos darbus konkursam „Zemgales reģiona profesionālo izglītības iestāžu pedagogu radošo darbu konkurss” un „Veidosim mācību filmu”.

Radošo darbu dienas pirmajā daļā ar lekciju uzstājās Zane Matesoviča, Microsoft Partners in Learning programmas vadītāja Latvijā, izglītības iestāžu pārstāvji dalījās labās prakses piemēros kā tiek izmantotas informācijas un kominikācijas tehnoloģijas mācību procesā un tā modernizēšanā, kā arī tika apbalvoti labāko darbu autori.

Radošo darbu konkurss tika rīkots ar mērķi veicināt profesionālo mācību priekšmetu metodisko materiālu izveidi, popularizēt pedagogu labās prakses piemērus un iespējas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izmantošānā. Tajā tika iesniegti 12 radošie darbi no 5 profesionālajām izglītības iestādēm. Pirmās vietas saņēma Ilgvars Kurmis no Aizkraukles Profesionālās vidusskolas par darbu „Prezentācija „Automotive Tehnology””, Marika Boķe no Jēkabpils Agrobiznesa koledžas par darbu „Metodiskie materiāli mācību priekšmetā „Finanšu analīze”” un Judīte Poriķe no Jelgavas Tehnikuma par darbu „Mūsdienīgs apmācības process - IKT”.

Mācību filmu konkursā tika iesniegti 10 darbi no 8 izglītības iestādēm. Pirmo vietu izcīnija Liene Sabule un Agnese Freiberga no Jelgavas Valsts ģimnāzijas par mācību filmu „Drošība un atbildība”.

Radošo darbu dienas noslēgumā autori prezentēja savus darbus pārējiem konkursu dalībniekiem.

Galerija

Zemgales reģiona pedagogu radošo darbu diena
Atgriezties