Aicina pieteikt uzņēmējus Jelgavas pilsētas Gada balvai uzņēmējdarbībā

Ikviens aicināts līdz 30. septembrim izvirzīt pretendentus Jelgavas pilsētas pašvaldības un Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) organizētajam konkursam “Jelgavas pilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā 2020”. Konkursā uzņēmumi tiks vērtēti trīs nominācijās: “Sociāli atbildīgs uzņēmums”, “Radošs uzņēmums” un “Gada debija”. Dalībniekus konkursam var izvirzīt jebkura fiziska vai juridiska persona vai arī pats uzņēmums.

Konkursā var piedalīties komersanti un saimnieciskās darbības veicēji, kuri ir reģistrēti Jelgavas pilsētas administratīvajā teritorijā un veic savu darbību vismaz trīs gadus pēc kārtas. Katra nominācija tiks iedalīta trīs apakšgrupās: uzņēmumi ar darbinieku skaitu līdz 10, ar darbinieku skaitu no 11 līdz 50 un uzņēmumi, kuros ir vairāk nekā 51 darbinieks.

Konkursam pieteiktos uzņēmumus izvērtēs žūrijas komisija, kurā darbosies Jelgavas pilsētas domes vadība, ZRKAC un Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvji, kā arī cilvēki no uzņēmējdarbības vides. Katrā kategorijā pieteiktie uzņēmumi tiks izvērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, piemēram, cik droša ir uzņēmuma darba vide, vai uzņēmums ir videi draudzīgs, ne mazāk svarīga ir uzņēmuma reputācija, vai tajā ir inovatīvu produktu un pakalpojumu attīstība, cik liels ir uzņēmēja ieguldījums Jelgavas vārda popularizēšanā, vai uzņēmējs atbalsta sporta, izglītības un kultūras attīstību pilsētā.

Pieteikuma anketu var aizpildīt elektroniski ŠEIT vai arī izdrukāt un aizpildītu nosūtīt pa pastu uz adresi: ZRKAC, Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001, ar norādi “Konkursam “Jelgavas pilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā””.

Aicinām iesūtīt pieteikumus līdz 30. septembrim. Jelgavas pilsētas Gada balvas uzņēmējdarbībā uzvarētāji ik gadu tiks godināti novembra pēdējā ceturtdienā, un šogad tas būs 26. novembrī.

Atgriezties