LTRK Iespēju festivāls "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021"

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavas pilsētu aicina Zemgales un visas Latvijas uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021”, kas virtuālā formātā norisināsies 22.-23. aprīlī tiešsaistē no studijas Jelgavā.
 
Vērienīgais LTRK Iespēju festivāls “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021” turpinās Kurzemē aprīļa sākumā iesākto četru virtuālo reģionālo pasākumu ciklu, kas pavasarī ar divu nedēļu intervālu sniegs ieskatu par Latvijas uzņēmējdarbības vidē aktuālo.
 

Virtuālā izstāde
LTRK Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021” ietvaros norisināsies virtuālā izstāde, kas vienkopus pulcēs vairāk nekā 100 uzņēmējus no Zemgales un visas Latvijas.  Tā norisināsies speciāli pasākumam veidotā tīklošanās platformā, kur dalībniekiem būs iespēja izveidot savus profilus, ievietojot informāciju par uzņēmumu, pievienojot galeriju, video materiālus un dokumentus lejuplādei. Tāpat tā būs iespēja tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un plānot savu tikšanās kalendāru.


 
Biznesa forums
Jau ierasti viens no pasākuma galvenajiem notikumiem ir biznesa forums, kurā šogad tiešsaistē uzņēmēji un eksperti diskutēs par tādām aktualitātēm kā zaļā pilsēta un dzīvesveids, kā arī tālāk attīstot Kurzemes pasākumā iesākto tēmu, kas saistīta ar uzņēmumu ilgtspēju. Foruma norisi tiešraidē varēs vērot pasākuma platformā, sociālajos tīklos un portālā Tvnet.


    
Dalībnieku vebināri
Virtuālais formāts pasākuma dalībniekiem sniedz dažādas papildu priekšrocības. Viena no tām ir iespēja pašiem veidot pasākuma saturu, prezentējot sev aktuālo tēmu, savu uzņēmumu un tā piedāvājumu dalībnieku vebināros. Tie norisināsies pēc iepriekš izveidotas un izziņotas programmas, nodrošinot tiešsaistes apmeklētāju iepriekšēju reģistrāciju.


 
Starptautiskā tīklošanās
Kā viena no lielākajām attālinātā formāta priekšrocībām ir iespēja veidot starptautiskos kontaktus, tādēļ interesentiem, kam aktuāla starptautiskā tīklošanās, LTRK Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021” ietvaros piedāvājam organizēt virtuālās tikšanās ar Ukrainas uzņēmumiem. Esam izveidojuši sadarbību ar Ukrainas partneriem, lai organizētu B2B virtuālās tikšanās dalībnieka izvēlētā komunikācijas platformā.
 
Piedaloties pasākumā, iegūsiet jaunus potenciālo klientu un sadarbības partneru kontaktus, uzzināsiet par aktualitātēm uzņēmējdarbības vidē, varēsiet tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un citiem dalībniekiem, veidot savu saturu un prezentēt uzņēmumu. Neapšaubāmi tā ir iespēja izmantot mūsdienu tehnoloģiju priekšrocības un sasniegt pasauli, neizejot no sava biroja.
 
Atgādinām, ka “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2021” ir viens no četriem virtuālajiem pasākumiem, tādēļ aicinām uzņēmējus izmantot īpašo piedāvājumu līdz 21.03.21. un pieteikties dalībai visos četros reģionos, bet maksāt tikai par trim!
 
Plašāka informācija par LTRK Iespēju festivāliem “Uzņēmēju dienas 2021” pasākuma mājaslapā www.uznemejudienas.lv.
 
Ienāc, atklāj, iepazīsti!  


 
Informācija sagatavota LTRK
 

Atgriezties