Izveidota digitālo prasmju un darba platforma

Lai palīdzētu pārvarēt digitālo prasmju plaisu Eiropā, Eiropas Komisija sadarbībā ar nozari ir izveidojusi Digitālo prasmju un darba platformu (Digital Skills and Jobs platform), kas ir jauna informācijas, iniciatīvu un resursu apkopojumu mājvieta digitālo prasmju jomā  Eiropā.

LIKTA ir viena no platformas izstrādātāju komandas dalībniekiem. Komandu vada European Schoolnet, un tajā ietilpst Tremend, DIGITALEUROPE, LIKTA, European DIGITAL SME Alliance, Public Libraries 2030 un Empirica.

Platforma paredzēta dažādām speciālistu grupām un digitālo prasmju intereses jomām. Platformā būs iespējams uzzināt par dažādām ES finansēšanas iespējām un instrumentiem, atrast projekta partnerus, dalīties saturā un resursos un sazināties ar ekspertiem.

Platforma piedāvā plašu satura un funkciju klāstu, tostarp:

Platformas atklāšanas pasākums norisinājās š.g. 20. maijā. Šeit ir iespējams noskatīties Platformas atklāšanas pasākumu, kā arī iepazīties ar Platformas piedāvātajām iespējām.   

Aicinām iepazīties ar platformu, apmeklējot vietni www.digitalskillsjobs.eu un izmantot pieejamos resursus un informāciju, kas tiks aktualizēta un papildināta.

Atgriezties