ZRKAC organizē virtuālo kontaktbiržu “Svētku e-maiss”

Lai atbalstītu vietējos ražotājus un iepazīstinātu ar uzņēmēju piedāvājumu, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) jau otro gadu organizē virtuālo kontaktbiržu “Svētku e-maiss”, kurā līdz 17. decembrim uzņēmēji, mājražotāji un amatnieki var iesūtīt savu piedāvājumu. Arī šogad, rūpējoties par apkārtējo cilvēku veselību un drošību, nebūs iespējams tikties klātienē ikgadējā mājražotāju un amatnieku kontaktbiržā, kurā uzņēmēji varēja iepazīstināt ar saviem jaunumiem un ražojumiem, tīkloties, veidot sadarbību.

Ikvienam uzņēmumam, mājražotājam un amatniekam ir iespēja savu svētku piedāvājumu ievietot “Svētku E-maisā”, aizpildot anketu tiešsaistē ieej.lv/svetku_emaiss_2021 vai nosūtot informāciju pa e-pastu uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv. Informācijā jāiekļauj produktu fotoattēli, produktu nosaukums/īss apraksts un kontaktinformācija (tālrunis, e-pasts, “Facebook” konts, internetveikals). Sniegtie personas dati tiks izmantoti, apstrādāti un glabāti līdz noteiktā mērķa sasniegšanai, kontaktbiržas norises laikā un saskaņā ar normatīvo datu drošības regulējumu.*

Visi uzņēmēju piedāvājumi, kuri tiks iesniegti līdz 3. decembrim, automātiski piedalīsies konkursā par radošuma balvu “Ideju spogulis 2021”, kurā tiks vērtēti jauni un inovatīvi produkti un pakalpojumi. Balvas ieguvēji tiks noteikti 9. decembrī, bet žūrijas komisijas locekļi svētku maisa saturam sekos līdzi jau no pirmās dienas.

Redzot pagājušā gada “Svētku e-maisa” bagātību, arī šogad visus, kuri vēlas iepriecināt sevi un savus tuvākos ar Latvijā ražotām svētku dāvanām, gardumiem un citiem piedāvājumiem, aicinām iepazīties un izvēlēties produktus vai pakalpojumus, kontaktējoties ar uzņēmējiem. Produktu klāsts regulāri tiks papildināts, tādēļ aicinām ikvienu vismaz reizi nedēļā ieskatīties jaunākajos piedāvājumos. Ar “Svētku e-maiss” saturu ikviens interesents varēs iepazīties ej.uz/ZRKAC_svetku_maiss, kā arī ZRKAC mājaslapā www.zrkac.lv.

*Papildus informācija par datu apstrādi Jelgavas pilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnēhttp://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/par-pasvaldibu/personas-datu-aizsardziba/.

Atgriezties