Gada balva uzņēmējdarbībā 2022

No 1. līdz 30. septembrim ikviens aicināts izvirzīt pretendentus Jelgavas valstspilsētas pašvaldības konkursam "Jelgavas valstspilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā 2022". Konkurss ir iespēja pateikt paldies uzņēmējiem, novērtējot viņu devumu ne tikai pilsētas ekonomikas attīstībā, bet arī novērtējot uzņēmumu preču vai pakalpojumu nodrošināšanu ikdienā, attieksmi pret klientiem un uzņēmumu reputāciju.

Konkursā uzņēmumi tiks vērtēti trīs nominācijās – "Sociāli atbildīgs uzņēmums", "Radošs uzņēmums" un "Gada debija", katrā aptverot uzņēmumus, kuros darbinieku skaits ir no 1 līdz 10, uzņēmumus, kuros darbinieku skaits ir no 11 līdz 50, un uzņēmumus, kuros darbinieku skaits pārsniedz 51. Būtiski, ka dalībniekus konkursam var izvirzīt jebkura fiziska vai juridiska persona, kā arī pats uzņēmums.

Katrā kategorijā pieteiktie uzņēmumi tiks vērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, piemēram, cik droša ir uzņēmuma darba vide, vai uzņēmums ir videi draudzīgs, kāda ir uzņēmuma reputācija, vai tajā ir inovatīvu produktu un pakalpojumu attīstība, cik liels ir uzņēmēja ieguldījums Jelgavas vārda popularizēšanā, vai uzņēmējs atbalsta sporta, izglītības un kultūras attīstību pilsētā. Konkursam pieteiktos uzņēmumus izvērtēs konkursa komisija.

Dalībnieki jāpiesaka, elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu mājaslapā www.zrkac.lv vai pieteikumu nosūtot pa pastu (Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001, ar norādi "Konkursam "Jelgavas valstspilsētas gada balva uzņēmējdarbībā""). Pieteikums pieejams ŠEIT.

Elektroniskā pieteikuma veidlapa: https://ej.uz/gada_balva_2022

 

Atgriezties