Zinātnieku nakts kosmiskie piedzīvojumi pirmsskolas un sākumskolas bērniem

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) 30. septembrī no pulksten 17 līdz 20 rīkos Zinātnieku nakts pasākumu “Misija – tālāk par mēnesi!”. ZRKAC sadarbībā ar Jelgavas pilsētas skolām aicina pie sevis – Svētes ielā 33 uz Zinātnieku nakts kosmiskajiem piedzīvojumiem mazos pētniekus – pirmskolas un sākumskolas skolēnus, lai kopā ar vecākiem spertu pirmos soļus zinātnē.

Šajā vakarā ZRKAC un Jelgavas skolas piedāvās apmeklētājiem radošas darbnīcas, interaktīvas nodarbības un aizraujošus demonstrējumus par dažādām ar zinātni un kosmosu saistītām tēmām. Mēness bāzes stacijā varēs piedalīties robotu darbnīcā, savu vērību pārbaudīt meklējot marsiešus, izveidot savu zvaigznāju, iemācīties uzbūvēt un palaist raķeti, uzzināt kā mēģenē ievietot varavīksni, apbrīnot dārzeņu galaktiku, apģērbt kosmonautu, izpētīt robotus – pāšgājējus un ļauties citiem lielākiem un mazākiem kosmiskajiem piedzīvojumiem.

Ievērojot Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka Zinātnieku nakts pasākumos notiek fotografēšana un filmēšana, un iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām pasākuma organizatoru interneta vietnēs, sociālo mediju kontos, medijos, kā arī citur.

 

Atgriezties