ZRKAC aicina uz Ziemassvētku meistarklasēm

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) aicina uz Ziemassvētku meistarklasēm. Svētkiem ir jāgatavojas laicīgi, lai spoži degtu ne vien svecītes egļu zaros, bet no mums pašiem strāvotu īpašais svētku prieks. Tāpēc ZRKAC šogad piedāvā astoņas meistarklases, kurām elektroniski iespējams pieteikties apmeklējot www.zrkac.lv lapu, rakstot e-pastu uz talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012158, 29222737.

Pirmā – “Rīcības plāns Ziemassvētku noskaņai” notiks jau 29. novembrī pulksten 17.30 Tā būs praktiska nodarbība, kurā harizmātiskā psiholoģe Daina Reinfeldesniegs padomus rīcības plāna izveidei, lai piembremzēt ikdienas steigu un neaizskrietu garām neatkārtojamajai un maģiskajai Ziemassvētku sajūtai. Dalības maksa – 20 EUR, pieteikšanās šeit

1. decembrī pulksten 17.30 norisināsies meistarklase, kas būs veltīta apģērbam un stilam, lai radītu savu unikālo koptēlu. Pieredzējusī un profesionālā Stiliste Evija Briede Blūma palīdzēs saprast, kas ir vienmēr aktuālais un tam ir jābūt tavā skapī. Dalīsies ar sievišķīgām viltībām par to kā atbilstroši auguma proporcijām panākt šarmantu izskatu. Dalības maksa – 24 EUR, pieteikšanās šeit.

5. decembrī pulksten 17.30 varēs izgatavot bišu vaska drāniņas, kas ir dabīga alternatīva ēdiena uzglabāšanai un bišu vaska Ziemassvētku rotājumus, lai iepriecinātu sevi un savus mīļos ar skaistām pašdarinātām dāvanām. Dalības maksa – 18 EUR, pieteikšanās šeit. Kas gan būtu svētki bez cienasta? 6. decembrī pulksten 17.30 kopīgi gatavosim gardus un veselīgus Ziemassvētku našķus, dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit. Ir jauki labus vārdus ne vien dzirdēt, bet tos arī pālsīt, tāpēc 7. decembrī pulksten 17.30 būs iespēja izgatavot īpašu apsveikuma kartiņu, ko pievienot dāvanai vai patīkami pārsteigt saņēmēju, nosūtot to pa pastu, dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit..

8. decembrī pulksten 17.30 iegūtās zināšanas par to kā no dabiskām sastāvadaļām pagatavot eko kosmētiku noteikti noderēs praktisko iemaņu stiprināšanā, kā arī būs lieliska dāvana gan skaistumam, gan labsajūtai, dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit.

Savukārt 19. decembra pulksten 17.30 rīkotā meistarklase būs veltīta svētku grimam. Kā ātri un viegli izveidot sev skaistu un noturīgu grimu, kā ar ar vienkāršām, bet efektīvām metodēm izcelt acis vai lūpas un padarīt sejas vaibstus izteiksmīgākus? Protams būs arī mazi “knifi” perfektam svētku grimam no Agneses Anstrates-Gailītes. Dalības maksa – 25 EUR, pieteikšanās šeit.

Noslēdzošā meistarklase – 21. decembrī pulksten 17.30 piedāvāsim galda karšu un apsveikuma kartiņu veidošanu ar akvareļiem. Pasniedzēja Ilona Drīliņa uzsver, ka nekādas īpašas prasmes un iemaņas nebūs vajadzīgas, tāpēc aicinām visus interesentus ļauties savām radošajām izpausmēm un droši pieteikties. Dalības maksa – 14 EUR, pieteikšanās šeit.

Dāvanas ir neatņemama svētku sastāvdaļa, pašgatavota, no sirds pasniegta dāvana saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem radīs daudz patīkamu emociju un prieka. Iemēģināt spēkus mazu brīnumu radīšanā varēs dāvanu meistarklasēs, ko vadīs gan pieredzējuši profesionāļi, gan ZRKAC speciālisti, kas uz svētku laiku palīdzēs pieburt jaunas prasmes un iemaņas.

 

Pielikumi

AfišaLejuplādēt

Atgriezties