ZRKAC aizvadīta Digitālā nedēļa 2023

Šodien noslēdzas Digitālā nedēļa Latvijā. ZRKAC rīkotos bezmaksas pasākumus digitālo prasmju uzlabošanai un attīstīšanai kopumā apmeklēja 121 dalībnieks. Piedāvājām pasākumus gan klātienē, an attālināti, piemērojot saturu atšķirīgām mērķauditorijām - senioriem, uzņēmējiem un pārējiem interesentiem. ZRKAC speciālisti konsultēja gan individuāli, gan vadīja seminārus, kā arī tika pieaicināti vieslektori. Pasākumu tēmas bija dažādas: par drošību internetā, aplikāciju instalēšanu viedtālrunī un viedtālruņa atttīrīšanu no nevajadzīgām lietām, fotogrāfija apstrāde viedtālrunī. Bija iespējams uzzināt, kas jāievēro, veicot lidojumus ar bezpilota gaisa kuģiem (droniem), uzdot aktuālos jautājumus Civilās aviācijas aģentūras pārstāvjiem, varēja uzlabot savas rakstīšanas prasmes, izveidojot darba tirgum atbilstošu CV.
Arī individuālajās konsultācijās bija plašs jautājumu loks, ko ZRKAC speciālisti palīdzēja risināt: informācijas meklēšanas iespējas, portāla "Latvija.lv" un internetbankas izmantošana, EDS sistēmas, e-pasta, "Whatsapp" aplikācijas un Google mākoņpakalpojumu lietošana.
 
Digitālā nedēļa Latvijā tiek organizēta Eiropas Savienības prasmju gada (#EuropeanYearOfSkills) un ALL Digital Weeks 2023 (#ADWeeks2023) ietvaros un šogad Latvijā notika jau 14. reizi.
 
 
 
 

 

Galerija

Digitālās nedēļas pasākumi ZRKAC
Atgriezties