Seminārs par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursu “Impulss”
Vieta: tiešsaistē

2023. gada augusta Jelgavas valstspilsētas pašvaldības Domes sēdē tika apstiprināts nolikums par Jelgavas valstspilsētas  pašvaldības sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursa “Impulss” organizēšanu. Konkursa mērķis ir motivēt uzņēmējus pievērsties sabiedrībai nozīmīgu sociālo problēmu risināšanai un rosināt uzsākt sociālo uzņēmējdarbību pilsētā.

Pieteikšanās konkursam norit no 19. septembra līdz 30. oktobrim. Iepazīties ar nolikumu un aizpildīt pieteikuma veidlapu iespējams ŠEIT.

Par visiem neskaidrajiem jautājumiem ir iespēja konsultēties gan individuāli, gan 5. oktobrī plānotajā seminārā, kas noritēs ZOOM vidē no plkst.10.00. Semināram pietekties elektroniski ŠEIT

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama arī pašvaldības mājaslapā www.jelgava.lv. Konkursa pieteikums jāiesniedz, nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv (parakstītu ar drošu elektronisko parakstu) vai sūtot pasta sūtījumā uz adresi – Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001, uz aploksnes norādot «Sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursam «Impulss»».

Uzvarētāji saņems pašvaldības naudas balvas šādā apmērā: 1. vieta – 1000 eiro; 2. vieta – 750 eiro; 3. vieta – 500 eiro. Tāpat komisijai ir tiesības piešķirt vienu veicināšanas balvu 100 eiro apmērā.

 

Atgriezties