Mērķa auditorija
Ikviens interesents, kurš ir iesaistīts pārtikas apritē.
Mācību rezultāts
Gūtas zināšanas par pārtikas drošības vadības sistēmām, HACCP izveides un ieviešanas posmiem. Apgūta prasme izvērtēt esošās prasmes, iemaņas un noteikt turpmākos darbības virzienus produktu kvalitātes vadībā, atbilstoši ES un EP regulām un nacionālajai likumdošanai. Apzināts darbību kopums pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un draudus cilvēku veselībai.
Kursu noslēgumā tiek izsniegta ZRKAC Apliecība.
Mācību procesa norise
Mācību ilgums - 5 mācību stundas, kas tiek organizētas vienā dienā klātienē vai attālināti. Vienas mācību stundas ilgums - 45 minūtes. Nodarbībās tiek izmantotas lekcijas, praktiski uzdevumi, pieredzes, piemēru un dokumentu analīze, situāciju analīze, diskusijas.
Studenti saņem mācībām nepieciešamos izdales materiālus.
Maksa
Vienai personai grupā: EUR 40.00
Informācija un pieteikšanās
tālr.: 63012155
e-pasts: uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |