Mērķa auditorija
Ikviens interesents, kurš ir iesaistīts pārtikas apritē.
Mācību rezultāts
Gūta informācija un zināšanas par minimālajām higiēnas prasībām, saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 545, Rīgā 2015. gada 29. septembrī (prot. Nr. 51 33. §) Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā.
Kursu noslēgumā tiek izsniegta ZRKAC Apliecība.
Mācību procesa norise
Mācību ilgums - 5 mācību stundas, kas tiek organizētas vienā dienā- klātienē vai attālināti. Vienas mācību stundas ilgums - 45 minūtes. Nodarbībās tiek izmantotas lekcijas, praktiski uzdevumi, pieredzes, piemēru un dokumentu analīze, situāciju analīze, diskusijas.
Izglītojamie saņem mācībām nepieciešamos izdales materiālus.
Maksa
Vienai personai grupā: EUR 15.00
Informācija un pieteikšanās
tālr.: 63012155
e-pasts: uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |