Seminārs “Klimatneitralitāte, ilgtspēja, risinājumi”

2. novembrī plkst. 10.00 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs sadarbībā ar SIA “Bureau Veritas Latvia” organizē semināru – diskusiju “Klimatneitralitāte, ilgtspēja, risinājumi”, jo ilgtspējas jautājumi ir aktuāli ikvienam uzņēmumam.

Mūsdienās uzņēmumu sasniegumus mēra ne tikai finansiālā, bet arī nemateriālā ziņā. Demonstrējot apņemšanos panākt ilgtspējīgu attīstību, organizācija iegūst pārliecību, ka, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas, pārvaldot riskus, kas saistīti ar mainīgo klimatu, un  ņemot vērā pieaugošās sabiedrības prasības, uzņēmums tiek vadīts atbildīgi un ar lielām izaugsmes iespējām.

Pasākums norisināsies klātienē Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā, Svētes ielā 33, Jelgavā, un dalība tajā ir bez maksas. Uz to aicināti uzņēmēji un citi interesenti.

Uzņēmuma “Bureau Veritas Latvia” speciālisti Lelde Matuko un Andrejs Boka informēs  par aktualitātēm energoefektivitātes jautājumos, sniegs atbildes par CO2 aprēķiniem un verifikāciju, apliecinājumiem pašu ražotai enerģijai. Tāpat varēs gūt informāciju par produktu vides deklarācijām, to izstrādi, nozīmi un pieprasījumu.

Ne tikai pasākuma gaitā, bet arī noslēgumā pie kafijas tases dalībniekiem būs iespēja iesaistīties diskusijā par klimata un ilgtspējas problēmjautājumiem un iespējamiem risinājumiem, vienlaikus uzdodot sev interesējošos jautājumus.

Pieteikties iespējams ŠEIT

Papildu informācija pieejama, rakstot uz e-pasta adresi uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012155, 63012169.

 

Atgriezties