Gudro vecāku skola: "Problemātiska atkarību izraisošo vielu lietošana pusaudžu vecumposmā – praktiskas intervences"

Nodarbības vecākiem un pedagogiem “GUDRO VECĀKU SKOLA”

 

"Gudro vecāku skola" ir bezmaksas semināru cikls vecākiem un pedagogiem par bērnu un pusaudžu veselības, audzināšanas un attīstības jautājumiem. Semināru ciklā ir iespēja tikties ar pieredzes bagātiem bērnu psihologiem, ārstiem un bērnu attīstības speciālistiem, lai rastu atbildes un praktiskus risinājumus konkrētos bērna audzināšanas un attīstības jautājumos.

 

15. novembrī plkst. 17.30

Problemātiska atkarību izraisošo vielu lietošana pusaudžu vecumposmā – praktiskas intervences

Nodarbība vērsta uz problēmsituāciju risināšanu, kad pusaudzis uzsācis atkarību izraisošu vielu lietošanu. Tiks piedāvāts apskats par izplatītākajām vielām un pusaudžu lietošanas paradumiem, kā arī izklāstītas praktiskas intervences, kas ļaus samazināt vai novērst atkarību izraisošu vielu lietošanas riskus. Tāpat nodarbības gaitā tiks demonstrēti motivējošās intervijas pamatprincipi, kurus iespējams īstenot sarunā ar pusaudzi, kurš uzsācis atkarību izraisošu vielu lietošanu.

Semināru vadīs Nils Konstantinovs – Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra vadītājs, bērnu un pusaudžu psihoterapijas speciālists, Latvijas Universitātes lektors, Mančestras Metropolitēna universitātes zinātņu maģistra grāds psiholoģijā ieguvējs.

Pieteikšanās semināram ŠEIT.

Seminārs norisinās klātienē, un nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Papildu informācija pieejama, rakstot uz e-pasta adresi talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012158

 

Atgriezties