Māksla baudīt pārmaiņas: AQ treniņš

 

13. februārī plkst. 17.30 aicinām piedalīties bezmaksas iepazīšanās nodarbībā “Māksla baudīt pārmaiņas: AQ treniņš”, kurā Baltijā vienīgā AQ praktiķe Elīna Biseniece dalīsies zināšanās par pielāgošanās intelektu, pilnveidojot prasmes efektīvi pārvarēt grūtības profesionālajā vidē un ikdienas dzīvē.

Interesentiem būs iespēja turpināt padziļinātu AQ pielāgošanās prasmju apguvi šī paša nosaukuma kursos, kas tiks uzsākti 20. februārī un ilgs astoņas nedēļas. Kursu laikā dalībnieki apgūs prasmes pārvarēt šķēršļus, strādāt dinamiskā vidē, efektīvi pieņemt lēmumus, mainīt līdzšinējo domāšanas veidu, saskatīt jaunas iespējas, vienlaikus vairojot dzīvesprieku.

AQ* – Adaptability Quotient jeb pielāgošanās intelekts raksturo cilvēka spēju pielāgoties pārmaiņām. AQ pašlaik pasaulē ir diezgan jauna teorija, kuras būtība līdzinās IQ, kas mēra intelektu, vai EQ, kas nosaka emocionālās inteliģences koeficientu. Līdzīgi iespējams noteikt AQ – jo augstāks rādītājs, jo vieglāk cilvēks spēj pārvarēt grūtības, vieglāk atgūstas no piedzīvotām neveiksmēm, rod alternatīvus risinājumus problēmām un pieņem pārmaiņu virzītos procesus.

Spēja pielāgoties gan darba vidē, gan arī mūsdienu mainīgajā pasaulē kopumā kļuvusi par nozīmīgu un pieprasītu prasmi, kas palīdz pārvarēt izaicinājumus, saskatīt problēmu risinājumus, pieņemt jaunus lēmumus un ieviest inovatīvas idejas. Tieši tādēļ viena no līderu jeb īstu meistaru galvenajām iezīmēm ir prasme pielāgoties un transformēties pārmaiņu laikos, tos izmantojot savā un nākotnes attīstības labā.

Iepazīšanās nodarbība (13.02.2024.): bez maksas.

Kursu maksa (20.02.2024.–09.04.2024.): 276 EUR (8 nedēļas, 1 nodarbība nedēļā).

Informācija un pieteikšanās

tālr.:  63012163
e-pasts: liga.damberga@zrkac.jelgava.lv 

 

Atgriezties