Elpošanas un meditācijas kursi pašsajūtas uzlabošanai

Piedāvājam apmeklēt kursus “Elpošana un meditācija” enerģijas atjaunošanai, miega kvalitātes uzlabošanai, prāta nomierināšanai un stresa mazināšanai, kas norisināsies 17.–19. aprīlī plkst. 17.30–20.30 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC).

Nodarbību laikā tiks apgūti jogas vingrinājumi ķermeņa atslābināšanai, paņēmieni, kā atbrīvoties no ikdienā uzkrātā sasprindzinājuma, un noskaidrota elpošanas metožu efektīvā iedarbība ķermeņa spriedzes likvidēšanai. Tāpat tiks īstenotas interaktīvas sesijas savas pašsajūtas uzlabošanai ilgtermiņā.

Piedāvāto metožu vidū būs arī Sudaršan Krija elpošanas metode – ritmiska elpošanas tehnika, kas harmonizē ķermeni, prātu un emocijas, ļaujot atbrīvoties no stresa, noguruma un dažādām negatīvām emocijām. Rezultātā ķermenis iemanto gan mieru, gan arī enerģijas pārpilnību, uzlabojas garastāvoklis, miega kvalitāte un imūnsistēmas darbība.

Gūtās zināšanas turpmāk dalībnieki varēs patstāvīgi praktizēt ik dienas. Būtiski – nodarbības ir jāapmeklē visas trīs dienas, bez izņēmumiem, lai varētu pilnvērtīgi apgūt sniegto informāciju.

Elpošanas un meditācijas kursi ir piemēroti jebkura sagatavotības līmeņa cilvēkiem – attiecīgi aicinām tiem pievienoties ikvienu interesentu, jo iepriekšēja jogas vai meditācijas pieredze nav nepieciešama.

Dalībniekiem līdzi jāņem jogas paklājiņš, ērts apģērbs, pleds, ar ko apsegties un dzeramais ūdens.

Dalības maksa ir 116 EUR / 12 mācību stundas. Nodarbības norisināsies klātienē ZRKAC, Svētes ielā 33, Jelgavā.

Pieteikties iespējams šeit: https://form.jotform.com/240583883431359.

Papildu informācija pieejama, zvanot pa tālruni 63082101, 63012158, 26602618 vai rakstot uz e-pasta adresi talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv, kā arī mājaslapā www.zrkac.lv.

 

Atgriezties