Iespēja praktiski izmēģināt darbu ar izšūšanas mašīnu bezmaksas konsultācijās

No 8. līdz 19. aprīlim ZRKAC aicina pieteikties bezmaksas individuālai konsultācijai prototipēšanas darbnīcā, kurā varēs izzināt izšūšanas mašīnas funkcijas un izveidot savu izšuvumu.

Konsultācijas laikā būs iespēja izmēģināt daudzveidīgas izšūšanas mašīnā “Brother PR-680W” integrētās funkcijas – vēlamā dizaina izveide vai iespēja izvēlēties kādu no 763 ieprogrammētajiem izšūšanas dizainiem, dažāda izmēra izšūšanas laukumi, teksta rakstīšana vairākās joslās, individualizētas krāsu paletes izvēle, 140 rāmju un 50 alfabēta dizainu pieejamība u. c.

Šī iekārta paredzēta izšuvumu veidošanai uz jebkura veida auduma (piemēram, T krekliem, džinsiem, džemperiem, dvieļiem) un var noderēt kā profesionālām, tā arī privātām vajadzībām.

Konsultācija paredzēta gan iepazīstināšanai ar izšūšanas mašīnas daudzveidīgajām izmantošanas iespējām, gan arī var kalpot par ierosmi cilvēka hobiju pārvērst biznesa idejā – piemēram, uzrakstu, saukļu, vizualizāciju vai logotipu izšūšana.

Dalība konsultācijā ir bez maksas, un tai nepieciešams iepriekš pieteikties, par vēlamo laiku kopīgi vienojoties ar konsultāciju vadītāju. Norises vieta – ZRKAC, Svētes iela 33, Jelgava.

Pieteikšanās un papildu informācija, rakstot uz e-pasta adresi ilona.tramdaka@zrkac.jelgava.lv.

 

Atgriezties