IT uzņēmumi aicināti pieteikties pasākumam "Uzņēmējdarbība – digitāla, droša un zaļa"

26. septembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) plkst. 10.00–15.00 norisināsies pasākums "Uzņēmējdarbība – digitāla, droša un zaļa", iepazīstinot apmeklētājus ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, pieejām, iekārtām un pakalpojumiem.

IT uzņēmēji aicināti pieteikt dalībai pasākumā savu stendu līdz 1. augustam, aizpildot pieteikuma formu šeit. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Pasākumā pulcēsies dažādu institūciju, iestāžu pārstāvji un uzņēmumi, kuru mērķis ir atbalstīt uzņēmējdarbības attīstību, daloties zināšanās par novitātēm, kas var palīdzēt un veicināt jaunu virsotņu sasniegšanu.

Ekonomikas ministrijas pārstāvji klātesošos iepazīstinās ar aktuālākajām atbalsta iespējām uzņēmējdarbībai, savukārt programmatūras inženieris Elviss Strazdiņš dalīsies pieredzē par jaunākajiem tehnoloģiju eksperimentiem, tostarp par iespējām, kā atpazīt krāpniekus.

Tāpat pasākuma dalībnieki varēs noskaidrot aktuālāko informāciju par mākslīgā intelekta nākotnes scenārijiem, digitālo maku un digitālajiem atkritumiem.

Organizatori nodrošinās dalībniekiem galdus, krēslus un elektrības pieslēgumu.

Atgriezties