Sociālās uzņēmējdarbības entuziastiem - ideju konkurss "Impulss"

No 26. augusta līdz 25. oktobrim noris pieteikšanās sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursam “Impulss”, kurā var piedalīties Jelgavas valstspilsētas administratīvajā teritorijā reģistrētas sabiedrības ar ierobežotu atbildību, saimnieciskās darbības veicēji un biedrības, kas darbojas Jelgavā.

2024. gada augusta Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes sēdē tika apstiprināts nolikums par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursa “Impulss” organizēšanu. Konkursa mērķis ir motivēt uzņēmējus pievērsties sabiedrībai nozīmīgu sociālo problēmu risināšanai un rosināt uzsākt sociālo uzņēmējdarbību pilsētā.

Konkursam var pieteikt ideju, kas rada labvēlīgu un nozīmīgu sociālo ietekmi, nodarbinot mērķa grupas vai uzlabojot dzīves kvalitāti sabiedrības grupām, kuru dzīvi ietekmē sabiedrībai būtiskas problēmas, vai veicot citas sabiedrībai nozīmīgas darbības, kas rada ilgstošu pozitīvu sociālo ietekmi.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama pašvaldības mājaslapā www.jelgava.lv, kā arī šīs ziņas pielikumā. Ja radušies kādi jautājumi, interesenti aicināti zvanīt pa tālruni 63012155 vai rakstīt uz e-pastu uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv.

Konkursa pieteikums jāiesniedz līdz 25. oktobrim, nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi uznemejdarbiba@zrkac.jelgava.lv (parakstītu ar drošu elektronisko parakstu) vai sūtot pasta sūtījumā uz adresi – Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001 (uz aploksnes norādot “Sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursam “Impulss””).

Uzvarētāji saņems pašvaldības naudas balvas šādā apmērā: 1. vieta – 1000 eiro; 2. vieta – 750 eiro; 3. vieta – 500 eiro. Tāpat komisijai ir tiesības piešķirt vienu veicināšanas balvu 100 eiro apmērā.

Atgriezties