Prototipēšanas darbnīcā aicina izmēģināt uzņēmējdarbībā noderīgas iekārtas

No 21. oktobra līdz 15. novembrim Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) tiek organizētas bezmaksas individuālas konsultācijas prototipēšanas darbnīcā, lai iepazītu un izmēģinātu dažādu uzņēmējdarbībā noderīgu iekārtu darbību.

No 21. līdz 25. oktobrim konsultācijas laikā būs iespēja izveidot vēlamā plakāta vai afišas prototipu, to izprintējot ar platformāta drukas iekārtu “Canon Image PROGRAF TM-200”. Tāpat dalībnieki varēs veikt kvalitatīvu lielformāta druku arī jau iepriekš izveidotam materiālam (to iekopējot un paņemot līdzi USB zibatmiņā vai lejupielādējot kādā no failu glabāšanas platformām). Dalībnieki varēs noskaidrot iekārtas darbības priekšrocības un izmantošanas iespējas – dažādu mārketinga vai citu materiālu izveidē.

No 28. oktobra līdz 1. novembrim interesenti aicināti iepazīt galda virsmas vakuuma termoformēšanas iekārtas “Machine 3D Vaquform DT2” darbības funkcijas. Tā ļauj ar speciāli radītu plastmasas materiālu veidot dažāda veida formas – piemēram, konditorejā izmantojamas konfekšu, dekoru, ziepju, iepakojumu veidnes. Iebūvētie jaudīgie keramikas sildītāji sniedz iespēju izgatavot plastmasas loksnes dažu minūšu laikā, īstenojot darbu ar augstu precizitāti.

No 4. līdz 8. novembrim varēs izmēģināt izšūšanas mašīnas “Brother PR-680W” integrētās daudzveidīgās funkcijas – vēlamā dizaina izveide vai iespēja izvēlēties kādu no 763 ieprogrammētajiem izšūšanas dizainiem, dažāda izmēra izšūšanas laukumi, teksta rakstīšana vairākās joslās, individualizētas krāsu paletes izvēle, 140 rāmju un 50 alfabēta dizainu pieejamība u. c. Šī iekārta paredzēta izšuvumu veidošanai uz jebkura veida auduma (piemēram, T krekliem, džinsiem, džemperiem, dvieļiem).

No 11. līdz 15. novembrim tiks organizētas konsultācijas par lāzergravēšanas iekārtas un lāzera griezēja “Atomstack X20 Pro” darbību – ar to var veidot gravējumus uz dažāda veida materiāliem, piemēram, metāla, koka, stikla vai plastmasas.

Konsultācijas paredzētas jebkuram interesentam, jo īpaši aicinot iekārtas izmēģināt Jelgavas iedzīvotājus, kas plāno vai jau īsteno uzņēmējdarbību un piedāvāto iekārtu funkcijas var paplašināt viņu profesionālās darbības lauku.

Dalība konsultācijā ir bez maksas. Tai nepieciešams iepriekš pieteikties, par vēlamo laiku kopīgi vienojoties ar konsultāciju vadītāju. Norises vieta – ZRKAC, Svētes iela 33, Jelgava.

Pieteikšanās un papildu informācija pieejama, rakstot uz e-pasta adresi ilona.tramdaka@zrkac.jelgava.lv.

 

Atgriezties