Jelgavas tipogrāfijā viesojas Jelgavas pilsētas skolu direktori
Vieta: Jelgava

2012. gada 17. oktobrī ZRKAC Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļa sadarbībā ar Jelgavas pilsētas Izglītības pārvaldi organizēja kārtējo ekskursiju uz uzņēmumu. Šoreiz viesus laipni uzņēma SIA „Jelgavas tipogrāfija” valdes priekšsēdētājs Juris Sīlis.

SIA „Jelgavas tipogrāfija” (http://www.jt.lv) ir moderns un tradīcijām bagāts poligrāfijas uzņēmums, kas specializējies grāmatu, dienasgrāmatu, kalendāru, reklāmas materiālu un lietišķās poligrāfijas izgatavošanā. Jelgavas tipogrāfija ir viena no lielākajām Latvijā un Baltijas valstīs, kas lielu uzmanību pievērš uzņēmuma modernizācijai un inovāciju ieviešanai, piemēram, „Jelgavas tipogrāfijā” ir izstrādāts un ieviests ražošanā inovatīvs grāmatas iesējuma veids - JT FlexiCover. Uzņēmuma veikums regulāri tiek augsti novērtēts dažādos konkursos, piemēram, 2012. gadā - „Zelta ābeles 2011”, „Образ книги”.

Ekskursijas laikā vadītājs iepazīstināja ar Jelgavas Tipogrāfijas darbu, dodot iespēju vērot ražošanas procesu un tā rezultātus - no idejas līdz tās realizācijai, pastāstīja par poligrāfijas un izdevējdarbības attīstības tendencēm gan Latvijā, gan ārpus tās un aktualizēja būtiskākās problēmas nozarē. Vairākas no tām saistītas ar izglītības un karjeras jautājumu risināšanu. Par šiem jautājumiem arī notika diskusija.

Galerija

Jelgavas tipogrāfijā viesojas Jelgavas pilsētas skolu direktori
Atgriezties