Kursu nosaukums | Sākums un norises laiks | |||
![]() | Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
14. augustā | C. PL. 10.00-14.10 |
Pieteikties |
![]() | Komandas darba vadīšanas ABC |
8. oktobrī | P., T. pl. 17.15-20.25 |
Pieteikties |
![]() | Jelgavas valstspilsētas un Jelgavas novada tūrisma gids |
72 | Pieteikties |
![]() | Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
5 | Pieteikties |
![]() | Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem |
5 | Pieteikties |
![]() | Komandas darba vadīšanas ABC |
80 | Pieteikties |
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |