Sākums › Metālapstrādei › Ziņas
Notikumu atskats
Metālapstrādes mācību parkā noritējusi Pieaugušo karjeras diena

15. janvārī ZRKAC Metālapstrādes mācību parkā noritēja Pieaugušo karjeras diena, kuras ietvaros interesentiem bija iespēja noskaidrot aktuālāko informāciju par profesionālās izaugsmes iespējām metālapstrādes nozarē – darbā ar metināšanas iekārtām un programmvadības... Lasīt vairāk »

“Profesionālās meistarības konkurss metināšanā 2023” pulcējis līdz šim lielāko dalībnieku skaitu

Lai popularizētu mašīnbūves un metālapstrādes nozari Jelgavā un Zemgales reģionā, kā arī akcentētu metinātāja profesijas daudzpusīgumu un nozīmību, 9. septembrī Pasta salā norisinājās “Profesionālās meistarības konkurss metināšanā 2023”, pulcējot līdz šim... Lasīt vairāk »

Jelgavā noticis Baltijas valstu profesionālās izglītības meistarības konkurss metālapstrādes un mašīnbūves nozarē

2023. gada 8. septembrī Jelgavā, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra (ZRKAC) telpās norisinājās Baltijas valstu profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursa fināls šādās kvalifikācijās – mašīnbūves tehniķis;... Lasīt vairāk »

Jelgavā aizvadīts Latvijas profesionālās izglītības audzēkņu konkurss metālapstrādes un mašīnbūves nozarē

27. aprīlī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) sadarbībā ar Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju (MASOC), "Tehnobusu Latvija" un nozares uzņēmumiem organizēja metālapstrādes un mašīnbūves nozares profesionālās meistarības konkursu.... Lasīt vairāk »

Metālapstrādes mācību parkā aizvadīta Pieaugušo karjeras diena

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centra Metālapstrādes mācību parkā (MMP) 29. martā visas dienas garumā norisinājās Pieaugušo karjeras diena. Pasākuma pirmajā daļā interesenti varēja gūt priekšstatu par metālapstrādes nozari – uzzināt par tās perspektīvu,... Lasīt vairāk »

Projekta "Baltijas metālapstrādes profesionālās izglītības konkurss gudrai izaugsmei" mērķu un rezultātu apkopojums

Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrs kā partneris no 2022.gada 1.februāra līdz 2023.gada 30.septembrim īsteno Erasmus+ programmas sadarbības partnerību profesionālā izglītībā projektu "Baltijas metālapstrādes profesionālās izglītības konkurss gudrai izaugsmei"... Lasīt vairāk »