Ieskats procesā | Kursu grafiks |
Kursu nosaukums | Sākums un norises laiks | |||
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
23. janvārī | C. pl. 10.00-14.10 |
Pieteikties | |
Skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanai noteiktās minimālās higiēnas prasības |
31. janvārī | Pk. Pl. 9.00-18.00 |
Pieteikties | |
Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem |
13. februārī | C. pl. 10.00-14.10 |
Pieteikties | |
Kā kārtot vienkāršā ieraksta grāmatvedību |
20. februārī | C. pl. 10:00-13:10 |
Pieteikties | |
Publiskā runa un uzstāšanās |
25. februārī | O. pl. 17.15-20.25 |
Pieteikties | |
Darba aizsardzības likumdošanas prasību ievērošana lauksaimniecības uzņēmumā |
6. martā | C. pl. 10:00-13:10 |
Pieteikties |
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |