Uzņēmējdarbības kompetence

Ieskats procesā

Kursu grafiks

Kursu programmas
Komerczinības un administrēšana
Tūrisma gidiem
Pārtikas uzņēmumiem
Darba aizsardzība un ugunsdrošība
Skaistumkopšanas uzņēmumiem
Grāmatvedība
Kursu grafiks
Kursu nosaukums Sākums un norises laiks

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

14. martā
C.
pl. 10:00-14:10
Pieteikties

Skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanai noteiktās minimālās higiēnas prasības

18. martā
P.
pl. 9:00-18:00
Pieteikties

Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem

11. aprīlī
C.
pl. 10:00-14:10
Pieteikties

Aktualitātes dokumentu pārvaldībā un problēmsituāciju risinājumi

17. aprīlī
T.
pl. 10:00-13:10
Pieteikties

Dokumentu arhīva veidošana

24. aprīlī
T.
pl. 10:00-17:30
Pieteikties
‹ Atgriezties