Uzņēmējdarbības kompetence

Ieskats procesā

Kursu grafiks

Kursu programmas
Komerczinības un administrēšana
Tūrisma gidiem
Pārtikas uzņēmumiem
Darba aizsardzība un ugunsdrošība
Skaistumkopšanas uzņēmumiem
Grāmatvedība
Kursu grafiks
Kursu nosaukums Sākums un norises laiks

Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem

12. oktobrī
C.
pl. 10:00-14:10
Pieteikties

Publiskā runa un uzstāšanās

17. oktobrī
O.
Pl. 17.15-20.25
Pieteikties

Vadības psiholoģijas praktiskie aspekti. Kļūdas un iespējas

19. oktobrī
C.
pl. 17:15-20:25
Pieteikties

Elektronisko dokumentu noformēšanas, saglabāšanas vadlīnijas un digitalizācijas priekšrocības

26. oktobrī
C.
pl. 10:00-13:10
Pieteikties

Aktualitātes dokumentu pārvaldībā un problēmsituāciju risinājumi

2. novembrī
C.
pl. 10:00-13:10
Pieteikties

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

9. novembrī
C.
pl. 10:00-14:10
Pieteikties

Kā kārtot vienkāršā ieraksta grāmatvedību

30. novembrī
C.
pl. 10:00-13:10
Pieteikties
‹ Atgriezties