![]() | Ieskats procesā | ![]() | Kursu grafiks |
Kursu nosaukums | Sākums un norises laiks | |||
![]() | Publiskā runa un uzstāšanās |
28. martā | O. Pl. 17.15-20.25 |
Pieteikties |
![]() | Kā kārtot vienkāršā ieraksta grāmatvedību |
6. aprīlī | C. pl. 10:00-13:10 |
Pieteikties |
![]() | Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem |
13. aprīlī | C. pl. 10:.0-14.10 |
Pieteikties |
![]() | Vadības menedžmenta pamati |
19. aprīlī | T. pl. 17:15-20:25 |
Pieteikties |
![]() | Elektronisko dokumentu izstrādāšanas, saglabāšanas prasības un noformēšanas vadlīnijas |
20. aprīlī | C. pl. 10:00-13:10 |
Pieteikties |
![]() | Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā |
18. maijā | C. pl. 10:00-14:10 |
Pieteikties |
![]() | Darba aizsardzība – darba vides risku novērtēšana |
24. maijā | T. pl. 10:00-13:10 |
Pieteikties |
![]() | Projekti un bezmaksas mācību iespējas | Ieskaties |
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, Jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. | SAPRATU |
> Sīkdatņu izmantošana > Personas datu apstrāde |