Uzņēmējdarbības kompetence

Ieskats procesā

Kursu grafiks

Kursu programmas
Komerczinības un administrēšana
Tūrisma gidiem
Pārtikas uzņēmumiem
Darba aizsardzība un ugunsdrošība
Skaistumkopšanas uzņēmumiem
Grāmatvedība
Kursu grafiks
Kursu nosaukums Sākums un norises laiks

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

23. janvārī
C.
pl. 10.00-14.10
Pieteikties

Skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanai noteiktās minimālās higiēnas prasības

31. janvārī
Pk.
Pl. 9.00-18.00
Pieteikties

Paškontrole un HACCP mazajiem un vidējiem pārtikas aprites uzņēmumiem

13. februārī
C.
pl. 10.00-14.10
Pieteikties

Kā kārtot vienkāršā ieraksta grāmatvedību

20. februārī
C. 
pl. 10:00-13:10
Pieteikties

Publiskā runa un uzstāšanās

25. februārī
O.
pl. 17.15-20.25
Pieteikties

Darba aizsardzības likumdošanas prasību ievērošana lauksaimniecības uzņēmumā

6. martā
C.
pl. 10:00-13:10
Pieteikties
‹ Atgriezties