SākumsKursu katalogsValodu kompetence › Angļu valoda
Angļu valodas meistarība jauniešiem ar native speaker
        

Šis kurss ir piemērots 11. un 12. klases jauniešiem, kuri vēlas interaktīvā un efektīvā veidā uzlabot savu angļu valodas prasmi ar pasniedzēju, kam angļu valoda ir dzimtā valoda.


Mācību rezultāts

Kursu vada pedagogs, kam angļu valoda ir dzimtā valoda. Tas nodrošina maksimāli autentiskus valodas treniņus perfektai valodas lietojuma un izrunas apguvei.

Neformālā gaisotnē jūs paplašināsiet savu vārdu krājumu, aktīvi izmantosiet biežāk lietotās gramatikas struktūras, ieklausīsieties un trenēsiet pareizu izrunu, kā arī pārvarēsiet komunikācijas barjeru un attīstīsiet runas plūsmu.

Angļu valodas apguves programma pielāgota jauniešu interesēm un vajadzībām, kas sniegs iespēju izmantot savu potenciālu motivējošā un intersantā vidē. Nodarbībās tiek padziļināta izpratne par galvenajām gramatikas tēmām, paplašināts vārdu krājums un pilnveidotas valodas prasmes – runāšana, klausīšanās, rakstīšana un klausīšanās atbilstoši Eiropas kopīgajām pamatnostādnēm svešvalodu apguvei Intermediate: B1 un Upper-intermediate: B2 līmenī, kā arī veicināta pārliecība brīvi lietot angļu valodu komunikācijā ikdienas situācijās.


Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē vai attālināti – tiešsaistes režīmā.

Mācību ilgums – 24 mācību stundas.

Mācības notiek nelielās grupās 8 - 10 izglītojamajiem 2 reizes nedēļā pēcpusdienās. 1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. 1 nodarbības ilgums – 90 minūtes.

Nodarbībā tiek izmantoti rosinoši e-teksti, video, animācijas, interaktīvi uzdevumi un sarunas, kas attīsta un uzlabo visas valodas prasmes: klausīšanos, runāšanu, lasīšanu un rakstīšanu.

Pirms mācību uzsākšanas notiek valodas prasmes līmeņa diagnostika.

Izvēloties individuālas vai pāru nodarbības, iespēja mācīties pēc individuāli pielāgotas programmas un Jums ērtā laikā.

Savu angļu valodas zināšanu līmeni varat noteikt šeit


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 135.00 (maksā iekļauti mācību materiāli).

Individuālām nodarbībām: EUR 25.00 (60 min.)

Pāru nodarbībām: EUR 13.00 (60 min.)


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties