SākumsKursu katalogsPersonīgās izaugsmes kompetence › Senioru izglītība
Nesteidzīgās dzīves skola - Runā angliski ar prieku senioriem ar priekšzināšanām
        

Kad aktīvais darba mūžs ir aiz muguras un pienākuši pensijas gadi, ir pienācis laiks Nesteidzīgās dzīves skolai - tas nozīmē mācīties dzīvot lēnāk, izbaudot un izjūtot dzīves krāsainību un vienreizību sev tīkamās nodarbēs, patīkami kopā pavadot laiku ar sev līdzīgi domājošiem, daloties ar gadu gaitā uzkrāto pieredzi un gūstot personīgu gandarījumu par pašu procesu un jauniegūtām zināšanām.

Šie kursi ir piemēroti senioriem ar nelielām priekšzināšanām angļu valodā, kuri vēlas attīstīt savu angļu sarunvalodas prasmi.


Mācību rezultāts

Nepiespiestā gaisotnē apgūsiet ikdienas sarunvalodas prasmi. Virtuāli apceļosiet Lielbritāniju, tās skaistākās vietas un iepazīsiet slavenākos mūsdienu Lielbritānijas cilvēkus un vietas, tādējādi nemanāmi apgūstot jaunus vārdus angļu valodā un mācoties formulēt savu domu angliski. Spēlēsiet spēles, klausīsieties populārākās britu dziesmas un vienkārši pavadīsiet laiku kopā, ik mirkli apgūstot ko jaunu angļu valodā.


Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē. Mācību ilgums ir 2 mēneši.

1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. 1 nodarbība ilgst 2 mācību stundas. Mācības notiek nelielās grupās 1 reizi nedēļā rīta vai dienas laikā.

Savu angļu valodas zināšanu līmeni varat noteikt šeit


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 12.00 mēnesī.


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties