SākumsKursu katalogsPersonīgās izaugsmes kompetence › Senioru izglītība
Nesteidzīgās dzīves skola - Runā vāciski ar prieku senioriem bez priekšzināšanām
        

Kad aktīvais darba mūžs ir aiz muguras un pienākuši pensijas gadi, ir pienācis laiks Nesteidzīgās dzīves skolai - tas nozīmē mācīties dzīvot lēnāk, izbaudot un izjūtot dzīves krāsainību un vienreizību sev tīkamās nodarbēs, patīkami kopā pavadot laiku ar sev līdzīgi domājošiem, daloties ar gadu gaitā uzkrāto pieredzi un gūstot personīgu gandarījumu par pašu procesu un jauniegūtām zināšanām.

Šie kursi ir piemēroti senioriem bez priekšzināšanām vācu valodā, kurš vēlas, jautrā un interaktīvā veidā apgūt vienkāršu angļu sarunvalodas prasmi ikdienas saziņai angliski runājošā vidē.


Mācību rezultāts

Nepiespiestā gaisotnē pilnveidosiet prasmi sazināties vācu valodā vienkāršās ikdienas situācijās iesācēju valodas prasmes līmenī. Sāksiet no pašas “nulles”, apgūsiet zināšanas par vācu valodas vienkāršu gramatisko struktūru veidošanu, paplašināsiet vārdu krājumu, apgūsiet biežāk lietotās frāzes, kas ļaus komunicēt vienkāršās ikdienas valodas lietošanas situācijās: iepazīstināt ar sevi, sev pazīstamiem cilvēkiem, sniegt ziņas par savu valsti un pilsētu, īsi pastāstīt par savu nodarbošanos un ikdienu.


Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē. Mācību ilgums ir 2 mēneši.

1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. 1 nodarbība ilgst 2 mācību stundas. Mācības notiek nelielās grupās 1 reizi nedēļā rīta vai dienas laikā.

Savu vācu valodas zināšanu līmeni varat noteikt šeit


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 12.00 mēnesī (maksā iekļauti mācību materiāli).


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv;
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties