SākumsKursu katalogsDigitālā kompetence › Tiešsaistes rīki komunikācijai un sadarbībai
Tiešsaistes rīki interaktīvu aptauju veidošanai
        

Šis kurss būs piemērots katram, kurš vēlas savā profesionālajā darbībā izmantot dažādas interaktīvas aptaujas un citus auditorijas atgriezeniskās saites veidošanas elementus.


Mācību rezultāts

Nodarbībās tiks apgūta bezmaksas tiešsaistes rīku izmantošana interaktīvu aptauju veidošanai un komunikācijai ar auditoriju:

  • MentiMeter.com - interaktīvu aptauju veidošanas rīks.
  • Menti.com - rīks dalībnieku interaktīvai līdzdalībai, izmantojot MentiMeter prezentāciju funkcijas - balsošanu, vārdu mākoņu, testu izpildi un atbildes uz jautājumiem.
  • Sli.do - aplikācijas izmantošanas iespējas plašai auditorijas iesaistei semināros, lekcijās, sanāksmēs: aptaujas, balsošanas, viedokļu izteikšana, darba grupu veidošana. Atgriezeniskās saites iespējas - datu apkopojums un analīze.
  • Microsoft Forms - aptauju, ankešu veidošanas tiešsaistes rīks: jautājumu un atbilžu ievade, datu apkopošana un analīze. Microsoft Forms savietojamība ar tīmekļa pārlūkprogrammām.
  • Google Forms - atšķirība no Microsoft Forms. Google konta izveide. Aptauju, ankešu veidošana: jautājumu un atbilžu ievade, datu apkopošana un analīze. Google Forms savietojamība ar tīmekļa pārlūkprogrammām.

Mācību procesa norise

Mācības notiek klātienē vai attālināti – tiešsaistes režīmā.

Mācību ilgums ir 8 mācību stundas. (1-2 nodarbības). 1 mācību stundas ilgums – 45 minūtes. Mācības notiek nelielās grupās (6 – 10 dalībnieki) vienu vai divas reizes nedēļā.


Maksa

Vienai personai grupā: EUR 65.00

Individuālām nodarbībām: EUR 22.00 (60 min.)

Pāru nodarbībām: katram izglītojamajam EUR 11.00 (60 min.)


Informācija un pieteikšanās

tālr.: 63082101, 63012158, 26602618;
e-pasts: talakizglitiba@zrkac.jelgava.lv
www.zrkac.lv; Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001

Atgriezties